Afafa Logo

Wat kun je verwachten?


WAS MICH NICHT UMBRINGT, MACHT MICH STÄRKER. Friedrich Nietzsche
  • Stacks Image 19
AfafA biedt alle mogelijke vormen van functionele training en specifieke sport ondersteunende begeleiding. Zowel voor de topsporter als voor beroep-gebonden bekwaamheids training bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor de recreant biedt Afafa doelgerichte ondersteuning.
Intensief

Wij zijn resultaat gericht en hopen dat u dit ook bent. Onze trainingen en lessen staan al vanaf ons prille begin bekend om een hoog intensiteits niveau. Tegenwoordig wordt onze aanpak door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek ondersteund en is er zelfs een trend waarneembaar, waarbij ook anderen eindelijk deze weg lijken in te slaan. Onze overtuiging en ervaring is, dat uitsluitend een pittige inspanning een fysiologische reactie te weeg zal brengen waardoor u fitter, slanker en/of sterker kunt worden.
Deskundig

Er zijn nog steeds legio "so called deskundigen", die u wijs proberen te maken dat een matige inspanning beter is voor de vetverbranding. Dit is hetzelfde systeem, dat actief is als u met beide benen op de bank ligt. Helaas, er is geen gemakkelijke manier om een goede conditie te krijgen. Als u maximaal resultaat wilt, zult u zich maximaal moeten inspannen. Maar als u dit niet wenst, bent u net zo welkom.
Doelgericht & Functioneel

Herken je dit? Vol enthousiasme ben je begonnen met fitness‑training, maar al na een paar weken laat je het afweten Omdat je bijvoorbeeld niet snel genoeg resultaat ziet. Of omdat steeds dezelfde oefeningen je stierlijk gaan vervelen. AfafA heeft een heel doelgerichte aanpak, terwijl je toch verschillende soorten trainingen volgt.

© 2019 afafa Contact Me