Afafa Logo

Onze Aanpak


Angst is de moeder van de moraal.
  • Stacks Image 18
  • Stacks Image 20
  • Stacks Image 22

Je kunt een mens niet veranderen, je kunt hem slechts de weg wijzen. (Galileo)

Wat is AFAFA?

Afafa is een vreemde eend in de fitness- c.q. sportscholenbijt. Afafa is namelijk geen (commerciële) sportschool, maar een (non-profit) fitnessstichting, waarbij plezierig en doelgericht bewegen centraal staat. Al vanaf 1971 wordt AfafA gedragen door een grote groep gemotiveerde vrijwilligers, waaronder Cios-ers, MO-ers, sportfysiotherapeuten en bewegingswetenschappers, die zich belangeloos inzetten. Uw contributie kan daardoor direct besteed worden aan het verbeteren van de lessen, toestellen, inventaris, etc. Al zo’n dertig jaar weet zij zich zonder één cent subsidie uitstekend staande te houden tussen eruptie van commerciële instituten. Kenmerkend voor AFAFA is plezier, inspanning, resultaat, ongedwongenheid, betaalbaarheid en betrokkenheid. Ons doel is simpel: deskundig, betaalbaar en resultaatgericht bewegen bieden.

AfafA is niet voor iedereen!

AfafA is geen club voor in glimmende pakjes uitgedoste baratleten of de tot buiten proporties opgepompte spiegelstarende preparatenslikkende spierkolossen. U moet niet bij ons zijn als u futuristische toestellen belangrijker dan resultaat vindt of komt voor een luxe bar waar sterke drank en vettigheid in een walm van nicotine over de toonbank glijden. We zijn geen toonzaal, kroeg, patatkraam of club waar u de beste of de mooistemoet zijn.U kunt bij ons niet terecht voor zogenaamde ‘revolutionaire trainingstoestellen’ of onzinnige ‘wondermethoden’ die u zonder enige inspanning in de helft van de tijd het dubbele beloven, maar vooral het dubbele laten betalen. Commerciële onzin laten we graag aan anderen over.Als u beperkt wilt worden in uw sportkeuze, meer wilt betalen dan nodig is en u graag voor de gek laat houden met mooie praatjes en loze beloften, dan moet u helaas niet bij ons zijn. We houden ons liever bezig met serieus bewegen voor verstandige mensen.

Voor wie is AfafA er wel?

Wij zijn er voor EEN IEDER, die verstandig genoeg is om voor echte en betaalbare kwaliteit te kiezen. Voor mensen zoals u, die begrijpen dat fysieke inspanning noodzakelijk is om daadwerkelijk iets te kunnen bereiken. Voor mensen, die vandaag op de cardio- fitnesstoestellen of tijdens aerobics het uithoudingsvermogen willen verbeteren en wat calorieën extra verbranden en morgen als het zo uitkomt middels fitness of een bowflexles de spieren willen verstevigen. AfafA is als geen ander gespecialiseerd in de zg. crosstraining, waarbij spierstevigheid en uithoudingsvermogen gelijktijdig verbeterd worden en u binnen zeer korte tijd een goed resultaat kunt bereiken.

© 2019 afafa Contact Me